Copenhagen Comics 2019

Copenhagen Comics 23 og 24 februar 2019, Øknsehallen, københavn

 

Danmarks største tegneseriefestival åbner dørene den 23. og 24. februar i Øksnehallen i København og Comicgarden er selvfølgelig med. Find os på den store stand lige til højre for hovedindgangen, som vi i år deler med Fyns Antikvariat og 5 forlag, herunder Comicfactory. Igen i år har vi har mange nye originale tegninger og kvalitetstryk - mange af dem er endnu ikke lagt ud i webshoppen. På Copenhagen Comics præsenterer vi hele 7 helt nye gicleé tryk: 6 fra Valhalla universet af Peter Madsen og et fra Kijara universet af Tatiana Goldberg. 

Premiere på 7 nye tryk

Comicgarden kan stolt præsentere hele 7 nye, signerede gicleé tryk i et begrænset oplag med Peter Madsen og Tatiana Goldberg. Du kan forbestille og betale for trykkene allerede nu, men de bliver først leveret på eller efter Copenhagen Comics. Hvis du vil sikre dig ens numre af alle de nye Peter Madsen tryk har vi reserveret 5 sæt med alle 6 giclee tryk med numrene 1/125, 2/125, 3/125, 4/125 og 5/125. Sættene med numrene: 1/125 og 4/125 er allerede solgt. Skriv til info@comicgarden.dk, hvis du ønsker at reservere et af disse sæt.

I år kan du tilkøbe indramning af de nye giclee tryk for 100 kr per tryk for de kvadratiske rammer, der passer til Peter Madsen trykkene og 125 kr for rammer til Kijara trykket. Vi har 135 rammer med passepartout der passer til trykkene. Først til mølle princippet. Det er en god deal.

Se Peter Madsen fortælle om de nye tryk i videoen.

Peter "Valhalla" Madsen

alt=""

Tatiana Goldberg

Praktiske info

Find alle praktiske informationer, lister med danske og udenlandske gæster, aktiviteter for børn og meget mere på Copenhagens Comics hjemmeside.